Klantengegevens verzamelen is kinderspel

Beconnect+ is dé app als het op klantengegevens verzamelen aankomt. Door middel van een iPad in uw zaak verzamelt u in no-time correcte klantengegevens. De klant voert zelf zijn gegevens in, keurt GDPR goed voor marketing en u bespaart heel wat tijd.

Ik heb interesse!

Meer omzet, scherm als display

Meer data verzamelen zorgt voor meer omzet als u deze gebruikt in marketingacties, daarnaast biedt de app ook ruimte voor 3 eigen banners met aanbiedingen.

Klantengegevens up-to-date

Uw klant voert zelf zijn gegevens in, dat verkleint de kans op typfouten in uw systeem en bovendien zijn gegevens altijd up-to-date, als de klant ze bijwerkt bij zijn bezoek.

Klanten maken zelf hun profiel aan

Vermijd lange wachtrijen aan de kassa en frustraties bij uw klanten. Laat hen zelf snel en eenvoudig hun gegevens inputten. Even later zitten ze ook gewoon in uw kassasysteem.

Volledig aanpasbaar aan uw huisstijl

De app is volledig aanpasbaar op gebied van kleuren en afbeeldingen. Bovendien biedt de carrousel ruimte voor 3 aanbiedingen, die u helpen verkoop te genereren.

Beconnect+, een musthave voor uw winkel

Klantengegevens verzamelen is essentieel voor uw onderneming, op basis van de data kan u gerichte marketing doen. Maar hoe verzamelt u data? Vraagt u ernaar aan de kassa of laat u de klant het zelf ingeven?

De laatste optie is de efficiëntste en de meest logische. Als u namelijk zelf klantengegevens aanmaakt of ingeeft aan de kassa dan verliest u nodeloos tijd en verhoogt de frustratie voor anderen in de rij, bovendien verhoogt de kans op typfouten aanzienlijk, door het verkeerd begrijpen van schrijfwijzes.

Met de Beconnect app is dit voorgoed voorbij. U plaatst een Ipad in uw zaak waar klanten zichzelf kunnen registreren en realtime verschijnt de informatie in uw klantendatabase. Bovendien keuren ze op de app zelf de GDPR voorwaarden goed waardoor ook dit volledig in uw systeem gesynchroniseerd staat. Bestaande klanten kunnen door middel van dezelfde app hun gegevens updaten of wijzigen, waardoor uw klantengegevens altijd up to date blijven, zonder dat u er zelf extra inspanningen voor hoeft te doen.

Interesse?

Vul hieronder uw gegevens in, wij contacteren u zo snel mogelijk

Ik verklaar hierbij de privacy policy gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan.