AIRTAME

PARTNERS. ANYWHERE. ANYTIME

Kent u het gevoel wanneer u uw scherm wil delen met een groep ofwanneer u een presentatie wil opstarten? Vrij vervelend als u dan eerst urenmoet zoeken naar een hdmi kabel. Dan zwijgen we nog over de enormepuinhoop aan kabels die je op de tafel krijgt. Met Airtame is dit verledentijd.

Airtame, draadloos scherm delen

Airtame is een klein apparaat dat draadloos content streamen mogelijk maakt. Het enige wat u hoeft te doen is de het apparaatje inpluggen op de HDMI poort van de TV of projector en vervolgens kan u het scherm van eender welk apparaat delen met het aangesloten scherm.

Meerdere schermen? Geen probleem

Met Airtame kan u veel meer dan enkel 1 scherm aansturen. Wilt u meerdere schermen voorzien van dezelfde content, ook dat is mogelijk. Dat is een fantastische optie wanneer u een grotere ruimte van content moet voorzien.

Ik heb interesse
Airtame product in detail

Cloud voorziening

Ieder Airtame toestel bevindt zich in de cloud. Dat is een droom voor al wie support moet bieden. Neem een toestel over vanop afstand en sta bij waar nodig.
Bekijk daarnaast welke Airtames in gebruik zijn en welke niet.

Simpel connecteren

Airtame is uiterst eenvoudig om mee te connecteren. Voer de code in die op het scherm verschijnt en u maakt automatisch connectie.
Kortom, Airtame is een fantastisch apparaat dat de efficiëntie en de mobiliteit ten goede komt. Draadloos scherm delen, meerdere schermen, cloud voorziening en heel eenvoudig connecteren. Het heeft alles in huis om u te assisteren en om uw werkruimte kabelvrij te maken.

Meer info over Airtame?

Wil u meer info over Airtame en de integratie ervan in uw workflow? Neem contact op met sales@becosoft.com en wij bekijken hoe we de integratie binnen uw bedrijf optimaal kunnen laten verlopen

Airtame 2

Airtame 2 is gereleased 4 jaar na het eerste product van de Deense producent. Met dit toestel gaan ze dieper in op digital signage en integratie van apps. Waar de eerste generatie een schermweergave oplossing was is Airtame 2 ontwikkelt om schermen om te zetten in snelle, communicerende displays.

De verschillen

  • Airtame 2 is samengesteld uit betere componenten waardoor het toestel sneller is en software updates makkelijker en meer future-proof zijn dan zijn voorganger.
  • De nieuwe wifi chip zorgt voor snellere en stabielere verbinding.
  • Verdubbeld bereik
  • Een Kensington lock input zorgt ervoor dat u het toestel kan beveiligen in publieke ruimtes tegen diefstal.
  • Alleszeggende LED-indicator: het LED-lichtje vertelt op de Airtame 2 in standby modus, aan het opladen of actief in gebruik is.
  • Nog makkelijker te bevestigen zonder boren.

Nog meer info over de toestellen? Ga naar de website van het merk

Ik wil graag meer info
Airtame Cloud